'Jouw doel bepaalt onze strategie.'


DIT MAAKT ONS ANDERS!

Bij LVPT train je resultaatgericht. Je werkt met 100% gemotiveerde trainers aan het behalen van jouw doelen.

Wij gaan dan ook niet voor tijdelijke verandering, maar een langdurige duurzame verandering. Kortom blijvend resultaat.

Bij LVPT bieden we dan ook een intensief programma, waarin we niet alleen de focus leggen op training en voeding maar ook je leefpatroon. Op het moment dat het goed zit tussen de oren, ben je daadkrachtiger om de juiste focus te houden om je doelen te behalen. Als jij de bereidheid hebt, om te doen wat nodig is en geen excuses hebt, helpen wij je afkomen met wat je niet meer wilt. Met 100% commitment is jouw doel, ons doel.

Gaan we samen aan de slag ?

1. Kennismaking

Graag maken we met je kennis in een persoonlijk gesprek. Wat is jouw verhaal? en wat motiveert je om met een personal trainer aan de slag te willen? Wie zijn wij en hoe kunnen wij jou van dienst zijn? In dit gesprek staan jouw wensen en behoeften centraal.

2. Goede voorbereiding
Afhankelijk van jouw doelstelling zal er bij aanvang een health check plaatsvinden. Deze check bestaat uit drie delen:
  • Een (sport)medische vragenlijst, met vragen zoals, heb je ooit een blessure gehad? )Of heb je momenteel nog een blessure waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • Een fit-test, meting van kracht en conditie zodat de trainer weet op welk niveau we gaan starten.
  • Een voedingsanalyse. Om samen vast te stellen welke voedingsbehoefte er gaat ontstaan bij de door jouw gestelde doelen.

 

 

 3. Training, coaching en begeleiding

Nu kunnen we samen een plan van aanpak maken en kunnen we starten!

Met gebruik van online tools, monitoren we je progressie. Zo kunnen we altijd bijsturen waar het nodig is. Je gaat onder begeleiding van een personal trainer sporten. 

 

 

 

 

 4. Evaluatie en vervolg

Jouw programma zal minimaal 12 weken duren. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan je situatie van dat moment.  Na deze 12 weken vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen bespreken we je vorderingen en wordt er bekeken welk vervolgtraject voor jou het beste is.

 

 Waar gaan we samen aan de slag?

De trainingen vinden plaats bij Fitness4all Berghem. Daar gaan we trainen in een ruimte waar we van alle gemakken en materialen voorzien zijn. In een trainingsstudio waar de volledige aandacht gericht is jou. Na afloop kun je gebruik maken van de douche en in het lounge gedeelte nog even tot rust komen en genieten van een drankje . 

 

Fitness4all Berghem is een luxe sportschool waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Hier vinden zowel jong als oud veel op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning.