'We blijven jou verrassen door te variëren in de vorm, uitvoering, tijdsduur, of intensiteit van inspanning.'


1 op 1 Training

Wil jij trainingen die naadloos aansluiten op jouw doelstellingen en wensen? Dan is één op één personal training de juiste methode voor jou! Ik zal je continue blijven uitdagen en motiveren. De focus ligt volledig op jou en de correcte uitvoering van de oefeningen. Zo bereiken we het maximale effect en voorkomen we blessures. De training is geschikt voor beginners, gevorderden en professionals. Er wordt verantwoord getraind op jouw niveau en toewerkend naar jouw doelen. De training is altijd afwisselend, uitdagend en vooral leuk!

 


Duo Training

Ga je liever met zijn tweeën de uitdaging aan? of houd je wel van wat competitie? Dan kan dat natuurlijk ook! Of je nu vergelijkbare of twee verschillende doelen hebt, we zorgen altijd voor een training met volop uitdaging, afwisseling en fun voor beide. Naast de gezelligheid daag je elkaar uit en motiveer je elkaar, zodat je samen je eigen doelstellingen bereikt. 


Small Group Training

Liever sporten in groepsverband? Of wil je met je collega’s fitter worden én werken aan teambuilding? Groep Training is met maximaal vier personen. Groepen zijn niet groter om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Je zult ervaren dat je echt met elkaar aan de slag gaat onder begeleiding van een trainer die jullie motiveert en aanmoedigt. Functionele, conditionele, kracht-, snelheids- of behendigheidsoefeningen worden ingezet om de training altijd afwisselend en uitdagend te houden voor alle deelnemers.

 

 

 


Gaan we samen aan de slag ?

1. Kennismaking

Graag maken we met je kennis in een persoonlijk gesprek. Wat is jouw verhaal? en wat motiveert je om met een personal trainer aan de slag te willen? Wie zijn wij en hoe kunnen wij jou van dienst zijn? In dit gesprek staan jouw wensen en behoeften centraal.

2. Goede voorbereiding
Afhankelijk van jouw doelstelling zal er bij aanvang een health check plaatsvinden. Deze check bestaat uit drie delen:
  • Een (sport)medische vragenlijst, met vragen zoals, heb je ooit een blessure gehad? )Of heb je momenteel nog een blessure waar rekening mee gehouden dient te worden.
  • Een fit-test, meting van kracht en conditie zodat de trainer weet op welk niveau we gaan starten.
  • Een voedingsanalyse. Om samen vast te stellen welke voedingsbehoefte er gaat ontstaan bij de door jouw gestelde doelen.

 

 

 3. Training, coaching en begeleiding

Nu kunnen we samen een trainingsschema maken en kunnen we starten! Je gaat onder begeleiding van een personal trainer sporten. 

 

 

 

 

 4. Evaluatie en vervolg

Jouw programma zal minimaal 12 weken duren. In dit programma zit een evaluatie- en testmoment om, daar waar nodig, het programma aan te passen aan je situatie van dat moment.  Na deze 12 weken vindt er weer een evaluatie- en testmoment plaats. Samen bespreken we je vorderingen en wordt er bekeken welk vervolgtraject voor jou het beste is.

 

 


Waar gaan we samen aan de slag?

De lessen vinden plaats bij Fitness4all Berghem. Daar gaan we trainen in een ruimte waar we van alle gemakken en materialen voorzien zijn. Met een motiverend muziekje naar eigen keuze in een ruimte waar alleen wij met elkaar bezig zijn. Na afloop kun je gebruik maken van de douche en in de kantine nog even tot rust komen en genieten van een drankje . 

 

Fitness4all Berghem is een luxe sportschool waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Hier vinden zowel jong als oud veel op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning.