Claudia,

 

Ik ben altijd wel wat kilo’s te zwaar geweest maar het lukte me maar niet om deze kwijt te raken. Ik liep met regelmaat hard en at voor mijn gevoel gezond. Maar waarom raakte ik die kilo’s dan niet kwijt?

 

Ik ging op zoek naar een sportschool en kwam uit bij Fitness4all. Na een gesprek met Lester over personal training was het voor mij duidelijk: dit is het einde van mijn overtollige kilo’s. In de eerste week moest ik bijhouden wat ik allemaal at. Voor mijn gevoel was dit allemaal best gezond dus hier konden die overtollige kilo’s toch niet vandaan komen? Toch wel! Mijn voeding was helemaal niet zo gezond als ik dacht. Ik kreeg van Lester elke week een voedingsschema waar dagelijks precies op stond wat ik mocht eten. Dit was voor mij een behoorlijke eye opener. De schema’s waren een goede houvast en hebben me veel geleerd over voeding.

 

We kozen voor een wekelijks weeg- en meetmoment omdat dit mij juist motiveerde om resultaat te behalen en door te zetten. Door me aan het voedingsschema te houden, wekelijks een 1 op 1 training te hebben en daarnaast nog 2 a 3 x in de week zelf te sporten begon ik de eerste kilo’s te verliezen. Wekelijk bespraken we wat er goed dan wel minder goed ging en hoe de training eruit zou zien. Lester was voor mij de stok achter de deur die ik nodig had zowel tijdens de 1 op 1 training maar ook tijdens andere lessen. De 1 op 1 trainingen waren pittig, uitdagend maar zeker te doen. Hij kon goed inschatten wat voor mij als persoon haalbaar was. De trainingen waren nooit saai en altijd afwisselend.

 

Voor mij was dit dé manier om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik werd gemotiveerd en heb uiteindelijk mijn streefgewicht behaald. Door de kennis die ik heb opgedaan over zowel training als voeding sport ik nu zelf met plezier bij Fitness4all.