Wij willen mensen méér laten genieten van hun eigen leven. Niet door restricties en beperkingen, maar door een nieuwe way of life te bieden.


Lester

 

Ik ben continue bezig met training en voeding, dit alles is ooit begonnen als hobby maar uitgegroeid tot mijn passie. Ik begeleid mensen naar een gezonder en sportiever leven. Iemand alleen laten afvallen of aankomen is geen hogere wiskunde. Ik vind het daarom belangrijk om naast de juiste lichamelijke begeleiding mensen ook mentaal de stap en de juiste richting te laten zetten. Het mentale aspect wordt in dit proces simpelweg te vaak genegeerd. Dit is essentieel voor structureel en blijvend resultaat.

Jesse

 

Zelf ben ik al meer dan 4 jaar werkzaam in de fitness branche en probeer ik mijzelf en anderen constant te verbeteren om meer resultaat te be halen.

 

Ik wil mensen laten inzien dat de gezondheid een essentieel iets is om in het dagelijkse leven goed te kunnen functioneren. Daar komt sport en voeding bij kijken, daar wil ik graag mensen mee helpen. Door eigen ervaring en kennis die ik heb op gedaan tijdens mijn studie CIOS en sportkunde wil ik graag mensen helpen die gemotiveerd zijn om dit samen te realiseren. 

 


Dirk

 

 

Ik ben vanaf mijn 16e bezig met voeding en training. Ik heb hier mijn passie in gevonden en daardoor ben ik nu al 3 jaar werkzaam als fitnessinstructeur en coach.
Door de studie fitness en health op het CIOS. Heb ik nu de kennis en de ervaring om mensen te helpen een gezondere leefstijl te creëren. Mijn drijfveer als trainer is om samen aan doelen te werken. De doelen die eerst onmogelijk lijken, mogelijk te maken.