Wij willen mensen méér laten genieten van hun eigen leven. Niet door strenge restricties en beperkingen, maar door een nieuwe way of life te bieden.


Lester

 

Ik ben continue bezig met training, voeding en leefstijl, dit alles is ooit begonnen als hobby maar uitgegroeid tot mijn passie. Mensen begeleiden naar een gezonder en sportiever leven vind ik fantastisch om te doen. Iemand alleen laten afvallen of aankomen is geen hogere wiskunde. Ik vind het daarom belangrijk om naast de juiste lichamelijke begeleiding mensen ook mentaal de stap in de juiste richting te laten zetten. Het mentale aspect wordt in dit proces simpelweg te vaak genegeerd. Dit is essentieel voor structureel en blijvend resultaat.

Lisanne

 

 

Mijn naam is Lisanne, werkzaam als personal trainer en fysiotherapeut. Een hele leuke combinatie als je het mij vraagt. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met Crossfit, wielrennen, surfen (in de zomer), wandelen met m'n ons en natuurlijk lekker eten! Geen uitdaging is te gek. Dus wil je graag je doel bereiken maar kom je er alleen niet uit? Ik ga graag met je aan de slag om te kijken wat we kunnen bereiken.

 


Thomas

 

 

Ik ben vanaf mijn 16e bezig met voeding en training. Ik heb hier mijn passie in gevonden en daardoor ben ik nu al 3 jaar werkzaam als fitnessinstructeur en coach.
Door de studie fitness en health op het CIOS. Heb ik nu de kennis en de ervaring om mensen te helpen een gezondere leefstijl te creëren. Mijn drijfveer als trainer is om samen aan doelen te werken. De doelen die eerst onmogelijk lijken, mogelijk te maken.